Home

Over 1persoonshuisje.nl

Huisje aanbieden

Voorwaarden voor huisje

Recenties

Huisje zoeken

© 1persoonshuisje.nl is een initiatief van de Groeiplaats

Als trotse eigenaren van een eigen 1 persoons huisje (klik om óns huisje te bekijken) valt het ons op hoeveel vraag, en hoe weinig aanbod er is voor 1 persoons vakantiehuisjes. En dan écht ingericht voor 1 persoon.

Natuurlijk kun je in een huisje voor meer personen gaan zitten en dat is wat de meeste huisjes-sites je ook aan zullen bieden, maar niets voelt eenzamer dan in je eentje tegen een aantal andere lege stapelbedden aan te kijken. En precies DAT is wat onze gasten ons teruggeven, hoe fijn het is echt een fijne plek voor zichzelf te hebben. (Kijk hier maar eens in het gastenboek van ons huisje.)

Omdat er in deze tijd van steeds meer alleen levende mensen en in een tijd waar momenten van individuele bezinning steeds meer op waarde geschat worden leek het ons dus een goed idee om het aanbod van 1 persoons vakantiehuisjes te bundelen zodat ze beter vindbaar zijn.

Mocht je dus een huisje willen verhuren en via deze site aan willen bieden neem dan contact met ons (de Groeiplaats) op.

Help ons om deze site onder de aandacht te krijgen. Wij zijn op zoek naar sites die gericht zijn op mensen die alleen zijn, of mensen die op zoek zijn naar een plek om zich tijdelijk terug te trekken, of dit nu voor vakantie of bezinning is. Mocht je dus tips hebben voor een bepaalde site of social-media groep dan horen wij dat graag van je. (de Groeiplaats)